Jobba extra hos VSS

  • 12 dec 2023

Vill du jobba med simträning eller simskola?

Vill du ha ett jobb där du själv väljer vilka dagar och hur mycket du arbetar? Och utbildningen får du av oss.

BESKRIVNING:

Vi arbetar i Team och är alltid minst två ledare per grupp och en huvudansvarig på kanten. Du som är utbildad simskoleinstruktör kan gå rakt in i verksamheten. Och om du utbildar dig hos oss så börjar man som assisterande simskoleinstruktör och tillhör ett team på tre ledare. Tillsammans...

utbildar vi oss kontinuerligt för att hålla en hög kvalité på simskolan. Om du är intresserad av simträning med så kan man vidareutbilda sig till simtränare eller vattenpololedare. Du får verktyg att bli en duktig ledare hos oss i de team som vi byggt upp. Du kommer att ha möjlighet att utvecklas både som individ och ledare. Alla våra ledare är arvoderade och får ”lön” per grupp man undervisar.

Teamet jobbar i vattnet med mindre barngrupper i åldrarna 4–10 år. De ansvariga simlärarna har en tydlig planering som vi utgår ifrån, sen finns det många övningar att välja mellan.

PLATS:

Lögarängsbadet, Västerås

DATUM:

Vi har simskolor och simträning året runt, alla veckodagar.

UTBILDNING:

Får du av oss. Det som erbjuds är SISU grundutbildning, simskoleinstruktörsutbildning (introduktionskurs, simkunskap och simteknik, HLR-utbildning, livräddning i vatten). Eller simtränarutbildning i olika åldrar och steg.

FÖRKUNSKAP:

Inga förkunskaper behövs. Det är meriterande om du har varit ledare i något sammanhang, i t ex en idrottsförening. Krav är dock att du själv känner dig säker i vattnet och kan simma minst 200m varav 50m på rygg. Vi kommunicerar internt på svenska i vår förening.

Simskoleinstruktör har utbildning genom SLS eller SSF eller flerårig erfarenhet inom simskola.

Simtränare har utbildning genom SISU, SSF eller flerårig erfarenhet som tävlingssimmare.

Ansökan:

Skickas till kantansvarig@vasterassim.nu  

  • CV
  • Tidigare erfarenhet av simning eller ledarskap
  • Personligt brev

Om VSS:

Västerås Simsällskap lär barnen den livsviktiga kunskapen att kunna simma och vara säkra i vattnet. VSS är en stor förening med fler än 1600 medlemmar och vi har 113 års erfarenhet av simverksamhet. VSS är en klubb för alla med såväl breddverksamhet som topp- och elitsatsning. Våra verksamheter spänner över simidrott (från barn till Master med representation i landslagen), simsport, vattenpolo, triathlon, motion och friskvård. Vi har heltidsanställd kanslipersonal som servar föreningens medlemmar och ledare. Läs mer om oss på www.vasterassim.nu