Nyheter

100 år med Öppet vatten-tävlingar

  • 27 maj 2016

 

 

 

 

 

Söndag 14 augusti arrangeras Simmarsöndagen med tävlings/motionslopp i Mälaren.
Det är 100:e året som Västerås Simsällskap arrangerar lopp i Mälaren
Som motionär kan du välja på Mälarloppet 750 meter, Lögarängen Open Water 1500 meter eller Lögastrandsimningen 3000 meter som även innehåller en tävlingsklass som ingår i Svenska Simförbundets Head Open Water Trophy.
Anmälan har nu öppnat.

Till Simmarsöndagens hemsida

Simmare i Belgien

  • 27 maj 2016

4 av VSS simmare - Lina Berggren, Clara Wiman, Andréa Persson och Victoria Åberg - är i Antwerpen 27-29 maj för att delta i Open Belgian Swimming Shampionships tillsammans med ytterligare 25 simmare från vårt distrikt Mellansvenska Simförbundet. Det är andra året som distriktets JSM/SM-kvalade simmare har möjlighet att åka på en tävling utomlands i MSSF:s regi.

VSS på Masters-EM

  • 27 maj 2016

Denna vecka deltar 11 av VSS Masters-simmare på Masters-EM i London 25-29 maj. Det är Eric Brandelius, Ulf Brangefält, Thomasz Chudzik, Helena Ekdahl, Lasse Ekdahl, Caroline Hübinette, Peter Karlsson, Jonna Nybäck, Håkan Quist, Amanch Rezaghi och Gunilla Siljebäck Melin. Vi önskar alla våra mogna representanter goda resultat och en spännande simupplevelse i London!

Se länken: http://euroaquatics2016.london/masters/

Nya träningstider för simmarna

  • 26 maj 2016

Från och med måndag 30 maj tränar simmarna på långbana och det innabär lite förändrade tider.
De träningstider som gäller från och med 30 maj finns nu på respektive träningsgrupps sida.
 

Gustaf på EM

  • 19 maj 2016

Tisdag 17 maj gorde Gustaf Dahlman debut på ett internationellt seniormästerska. Gustaf simmade då försöken på 200 frisim. Tiden 1.51.24 var personligt rekord.

Vattenpolo för Medley

  • 19 maj 2016

Medleygruppen tränar vattenpolo en gång i veckan de fem sista veckorna på terminen. Tanken är att ge barnen varierad träning och visa fler möjligheter och vägar inom föreningen.

Avslutning simskola

  • 2 maj 2016

Denna vecka slutar alla som går i Baddaren, Sköldpaddan, Pingvinen och Fisken. Detta gäller både Lögarängsbadet och Kristiansborgsbadet.
Hajen, Hajen x2 samt Teknikskolan slutar under nästa vecka, vecka 19.

Tack för den här terminen!

Tack Caroline

  • 1 maj 2016

Tävlingsgruppen Medley hade på torsdagen en avslutning för sin tränare Caroline Johansson som tränat de flesta av barnen i Teknikskolan, Talanggruppen och Medley. Caroline bjöd på glass och Elvira bjöd på fika. Evelina överlämnade ett presentkort och ett fint tackkort från alla barnen i gruppen.