SimQL

Även denna sommar kommer Västerås Simsällskap tillsammans med Skultuna kommundelsförvaltning och Svenska Städkompagniet att erbjuda SimQL!

Bokningen öppnar den 2 maj klockan 13:30

Obs! SimQL v.24 sponsras av Västerås Stad, och är därför avgiftsfritt och platser släpps enligt datum som beslutas av Västerås kommun. Informationen kommer att uppdateras på denna sida när beslut är fattat.

Vad är SimQL?

Ett kollo för en säkrare sommar på stranden för barn 7-12 år.
Klarar du av att simma 100 meter på djupt vatten? Tycker du att det är roligt att hoppa från trampolinen eller kanten? Gillar du att bada? Tycket du om att vara med kompisar och ha roligt tillsammans?

Om du vill prova på alla möjliga vattensporter - då är SimQL något för dig!
Hos oss kommer du att få prova på simning, simhopp, konstsim och vattenpolo. Vi kommer även att öva på att livrädda varandra och även hur vi ska göra när vi ser att någon är i nöd på stranden.

Våra kollodagar innebär en förmiddag i bassängen och en eftermiddag med andra aktiviteter. Tillsammans med Skultunas kommundel samt andra föreningar kommer barnen att få möjlighet att prova på flera idrotter i Skultunas växande aktivitetsområde. Där kan de erbjuda minigolf, paddla kanot , padel, cykla i mtb-spår och mycket, mycket mer. Skulle det vara dåligt väder har vi tillgång till aktiviteter inomhus när vi gjort klart våra vattenövningar.

Aktuella kolloveckor för simQL 2023 är:
v. 24 12-15 juni klockan 9-15 (avgiftsfri)
v. 25 19-22 juni klockan 9-15
v. 26 26-29 juni klockan 9-15

Varje vecka är ett enskilt kollotillfälle. 

Kostnad: 1650 kronor per deltagare + medlemsavgift a' 350 kronor.
Då ingår: Mat och mellanmål, goodiebag och en himla massa aktiviteter! :)

Denna sidan uppdateras löpande.

Det ska vara kul med vattensport – helt enkelt SimQL.