Klubbkläder

I samarbete med Craft har Stadium och VSS jobbat fram en profil för hela föreningen. En helhet som kommer att stärka föreningens identitet och skapa en starkare känsla av samhörighet. På vår nya microsite hittar du de produkter som är utvalda att ingå i föreningens profil, tydliga produktpriser och information om hur dessa produkter kan beställas.

Via länken nedan kan du beställa nya kollektionen av VSS-kläder, så som overall, t-shirts, tights mm. Kollektionen kommer att finnas i 3 år. Kollektionen uppdateras regelbundet, så kika in lite då och då. Du kan även klicka på Stadium-loggan till höger för att beställa.

Kläderna finns för provning på Stadium Erikslund, ni hittar shopen via länken: https://www.stadium.se/foreningar/1594059  klicka på logon eller sök via Stadiums hemsida, Teamsales och så väljer ni Simning och Västerås Simsällskap. Om du inte kan klicka på länken, kopiera adressen ovan och klistra in i din webbläsare.

Varje enskild person skapar själv en profil och lägger sin egen beställning. Denna person åker då själv till Stadium och hämtar sina artiklar och betalar då själv.