Nyheter

Ingen simskola Kristiansborgsbadet

  • 30 jan 2013

Nu på söndag den 3 februari är det ingen simskola för er som går på Kristiansborgsbadet pga simtävling hela helgen. Lögarängen har verksamhet som vanligt.

Vid frågor ang detta vänligen kontakta mig på simskola@vasterassim.nu eller 021-186236

Vänligen

Christin Söderberg
Västerås Simsällskap

Nyhet! Intensiv simskolekurs

  • 22 jan 2013

Nu startar vi en intensiv kurs på 12 gånger med lektioner måndag till torsdag i 3 veckor. Det finns tre olika grupper att anmäla sig till. En pingvinen grupp, en fisken lilla grupp och en fisken grupp för barn från 10 år. Starten är i april och det måste vara minst 5 deltagare för att kursen ska bli av.
Observera att den gruppen som heter fisken för barn från 10 år är avsedd för äldre barn, de yngre anmäler sig till någon av de andra kurserna. Kursen börjar i anslutning till att vår ordinarie simskole verksamhet slutar. Start vecka 17.

Varmt välkomna med er anmälan!

 

Information Våren 2013

  • 11 jan 2013


                VÄSTERÅS SIMSÄLLSKAP    

VÄLKOMNAR ALLA GAMLA OCH NYA MEDLEMMAR TILL
VÅRTERMINEN 2013 MED VÄSTERÅS SIMSÄLLSKAP
START
för alla grupper är måndag 14 januari till söndag den 20 januari.
 september.

UPPEHÅLL
Den 3 februari är Kristiansborgsbadet stängt vilket innebär ingen simskola den dagen för grupper på det badet. Lögarängen kör som vanligt. Vecka 9 är det sportlov samt lördag 30/3 och söndag 31/3. Det är även lov måndag 1/4 till torsdag den 4/4.
 

Lediga platser i simskolan

  • 7 jan 2013

Det finns fortfarande platser kvar i vårterminens simskola. Det är främst i nybörjargrupperna, pingvinen, det finns platser kvar men även ett fåtal i fortsättningsgrupperna, fisken lilla, samt i teknikskolan där barnen lär sig simma bla crawl.

Varmt Välkomna!