Nyheter

VSS-nyckelband finns nu att köpa i webshopen

  • 26 sep 2023

image: VSS-nyckelband finns nu att köpa i webshopen

Vi på VSS vill gärna informera om en ny artikel vi erbjuder i vår webshop: nyckelband i VSS-stil. Banden kostar 40 kr styck, och är ett billigt och praktiskt sätt att visa din tillhörighet i vår fina simförening.

Ta gärna en titt i webshopen, där ni kan beställa ert eget nyckelband.

Intensivkurs V.42

  • 21 sep 2023
Glöm inte att anmäla er till vår intensiv kurs v.42.
 
Förälder är med i vattnet där ni får hjälp med att leda och lära barnen att simma vilket är bra då ni får till er hur ni kan öva med barnen på fritiden.
 
Kurser: sköldpaddan, pingvinen och fisken.
Tid: Måndag-torsdag. 45 min per lektion.

SM i Beachvattenpolo

  • 6 sep 2023

image: SM i Beachvattenpolo

SM i Beachvattenpolo

Hej, sommaren 2024 (24–30 juni) kommer SM-veckan att gå av stapeln i Västerås. SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang.  SM-veckan är svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. Beachvattenpolo spelas som en sport under veckan där Västerås simsällskap varit med flera år.   https://smveckan.se/idrotter/beachvattenpolo/

VSS har hög målsättning med minst två lag och att ta medalj!Är du mer nyfiken? Fortsätt läsa nedan i så fall...

Tri4fun - Hökåsen

  • 1 sep 2023

image: Tri4fun - Hökåsen

Tri4fun i Hökåsengropen!

Den 31 augusti så samarrangerade VSS, VCK, VSOK, VFK och V Swimrun en barntävling i triathlon - SIMMA - CYKLA - SPRINGA.

Vissa var så inställda på att ”tävla” sig så att de knappt hörde instruktioner vid växlingsområdet. Barn gillar (ofta) att tävla. Det ska de får göra också men det behövs inte en prispall för att barnen ska tycka att det är roligt. Om alla får medalj, vattenflaska och samtidigt känner sig nöjda efter målgång

TACK TILL ER ALLA som gjorde Tri4fun möjligt för barnen. Ingen kan göra allt men alla kan bidra.