Nyheter

Simskolor v44

  • 28 okt 2019

Här kommer lite information ang simskolor vecka 44

Ni som går i Baddaren, Sköldpaddan, Pingvinen och Fisken har lov hela vecka 44, måndag till söndag.

Ni som går i Hajen, Teknikskolan Silver och Guld eller ungdomsträning 1, ni har träning som vanligt nästa vecka. Ni har alltså inte lov vecka 44.

Vänligen,
Västerås Simsällskap

Klubbrekord av Edith

  • 11 okt 2019

Vid Världscuptävlingarna i Berlin 11-13 oktober slog Edith Jernstedt till med ett nytt klubbrekord i fredagens final på 200 fjäril. Edith kom på 7:e plats med rekordtiden 2.14.61
Stort GRATTIS

Morgondagartävlingen inställd!

  • 2 okt 2019

Morgondagartävlingen som skulle gått av stapeln lördagen den 12/10 är inställd. Alltså ingen tävling nästa lördag.
Nästa tävling är den 14/12. Information skickas ut om när anmälan till tävlingen öppnar, vanligen sker det ca en månad innan tävlingsdagen. Anmälan sker då via barnets medlemskonto.

 

Inställda kurser pga simtävling

  • 2 okt 2019

Info ang helgen 5-6 oktober
Ni som har simskola/simträning på lördag och söndag den här veckan, alltså den 5 och 6 oktober har lite ändrade rutiner då det pågår en stor simtävling i stora bassängen.

- Teknik silver och guld samt Ungdomsträning 1, har inställda lektioner den kommande helgen. Det gäller alltså bara dessa grupper och enbart den här helgen.

- Ni som har simskola i multibassängen har kurs precis som vanligt den här helgen men med den proceduren att samlingen sker i multibassängens lokal. Ni samlas alltså inte på läktaren den här helgen. Tänk på att ta av er skor och gå barfota i simhallen på vägen till bassängen. Det är inte tillåtet med de blåa skoskydden på skorna i simhallen utan det är barfota eller innerskor som gäller. Tänk på att vara lite tysta när ni väntar på att kursen ska starta då det pågår lektion där innan det blir ert barns tur. Detta gäller förstås inte er som har kurs kl.08.35 då ni är först ut.

Det kan stundtals bli rörigt den här helgen men vi hoppas att det ska gå så smidigt som möjligt.