Nyheter

Teknikskolor och Hajar

  • 27 okt 2021

Bokningen för simskolan i grupperna HAJEN och TEKNIKSKOLAN silver/guld samt UT1 öppnar först den 9 december. Deltagare i nuvarande grupper kommer att få mer information innan platserna till vårterminen släpps.

Observera att bokningen till grupperna Sköldpaddan, Pingvinen, Delfinen och Fisken öppnar den 9 november för de som deltagit under period 3.

OBS! FUNKTIONÄRSUTBILDNING!

  • 19 okt 2021

VSS har som policy att minst en förälder utbildar sig till funktionär i simning. Det är otroligt viktigt att vi hjälps åt med detta. Vi har haft en tung period under två år när vi varken har kunnat utbilda nya funktionärer samtidigt som många medlemmar gått ut skolan och flyttat ifrån Västerås. De som är funktionärer idag räcker inte till när vi har tävlingar var och varannan vecka, och när det behövs minst 20 funktionärer per tävling. Vi måste fylla på. 

Nu har vi två utbildningar i närtid för att fylla luckorna. Vänligen hjälp VSS med detta och följ ditt/dina barn. Man lär sig förstå simning mycket bättre och kan prata med barnen om deras träning. 

Lördag 23 oktober kl 09.00-17.00
Lördag 27 november kl 09.00-17.00

P4 - SIMSKOLA

  • 7 okt 2021
  • delfinen, fisken, pingvinen, pingvinen guld, sköldpaddan

Period 4
Period 4 av simskolan kommer att pågå vecka 47-4 med uppehåll vecka 51 och 52. Bokning med förtur kommer att öppna tisdag den 9 november klockan 12.00.
Bokning för allmänhet kommer att öppna tisdag den 16 november klockan 12.00.

Aktuellt schema finns tillgängligt på hemsidan senast 8 oktober.

DELFINEN
Delfinen är en kurs som kommer att pågå vecka 47-2 med uppehåll vecka 51 och 52. (Anmälan öppnar samtidigt som Period 4)
Gruppnivån är för de barn som klarat av momenten i Fisken under P3 och rekommenderats att börja Hajen till VT2021. Det finns inget krav att delta i Delfinen innan man börjar Hajen utan detta är endast ett alternativ för de som inte vill vänta till januari när Hajen startar sin nästa kurs eller vill låta barnet prova på Hajenövningar i Multibassängen innan de övergår till stora bassängen när Hajen börjar i januari 2021.