OBS! FUNKTIONÄRSUTBILDNING!

  • 19 okt 2021

VSS har som policy att minst en förälder utbildar sig till funktionär i simning. Det är otroligt viktigt att vi hjälps åt med detta. Vi har haft en tung period under två år när vi varken har kunnat utbilda nya funktionärer samtidigt som många medlemmar gått ut skolan och flyttat ifrån Västerås. De som är funktionärer idag räcker inte till när vi har tävlingar var och varannan vecka, och när det behövs minst 20 funktionärer per tävling. Vi måste fylla på. 

Nu har vi två utbildningar i närtid för att fylla luckorna. Vänligen hjälp VSS med detta och följ ditt/dina barn. Man lär sig förstå simning mycket bättre och kan prata med barnen om deras träning. 

Lördag 23 oktober kl 09.00-17.00
Lördag 27 november kl 09.00-17.00

 

Detta mail riktar sig till föräldrar som har barn som simtränar och tävlar. Om du redan har funktionärsutbildning kan du bortse från detta mail.

VSS har som mål att en anhörig till varje simmare ska ha funktionärsutbildning.
Om vi lyckas med detta blir det mycket lättare för de som är Funktionärsansvariga att bemanna våra tävlingar.

Att arrangera tävlingar är dels en stor intäktskälla men även en skyldighet gentemot simmar-Sverige. VSS är kända för att arrangera bra tävlingar och klubbarna kommer gärna tillbaka till våra tävlingar som t ex Västerås Meet, Distriktsmästerskap och Nordiska Ungdomssimspelen.

Vi erbjuder nu två nya funktionärsutbildningar:
Lördag 23 oktober kl 09.00-17.00
Lördag 27 november kl 09.00-17.00


Platsen är konferensrummet på Lögarängsbadet, vi bjuder på fika och lunch.
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till VSS kansli senast 20 oktober resp. 24 november. Ange namn, mailadress, mobilnummer samt vilken/vilka simmare du är anhörig till.