SimQL - SommarSim-Kollo

  • 25 apr 2023
  • ungdomsträning 1, vattenpolo - kids

Kommer du ihåg SimQL - vår populära sommarsimidrottsskola? Vi kör i år igen. Nu är det snart dags att anmäla sig till SimQL. Bokning öppnar för v.24 på söndag 30 april kl. 13:30 och för v.25-26 öppnar bokning 2 maj kl. 13:30. 

Läs med på www.vasterassim.nu under kurser och anmäl sedan högst upp på vår hemsida när bokningen öppnar.

Det ska vara kul med vattensport – helt enkelt SimQL.

En simsportskola...

Det ska vara kul med vattensport – helt enkelt SimQL.

...för en säkrare sommar på stranden. Klarar du av att simma 100 meter på djupt vatten? Tycker du att det är roligt att hoppa från trampolinen eller kanten? Gillar du att bada? Tycket du om att vara med kompisar och ha roligt tillsammans?

Om du vill prova på alla möjliga vattensporter - då är SimQL något för dig!
Hos oss kommer du att få prova på simning, simhopp, konstsim, swimrun och vattenpolo. Vi kommer även att öva på att livrädda varandra och även hur vi ska göra när vi ser att någon är i nöd på stranden.

Våra kollodagar innebär en förmiddag i bassängen och en eftermiddag med andra aktiviteter. Tillsammans med Skultunas kommundel kommer barnen att få möjlighet att prova på flera idrotter i Skultunas växande aktivitetsområde. De erbjuder bland annat parcour, minigolf, padel, mountainbike, discgolf mm. Skulle det vara dåligt väder har vi tillgång till aktiviteter inomhus när vi gjort klart våra vattenövningar.

I år så får alla betala fullt pris v.25-26 eftersom vi inte längre har någon sponsor kvar. Den första veckan är avgiftsfri i samarbete med Västerås stad - avgiftsfria sommarlovsaktiviteter

Kom och häng med oss i sommar!