Inför årsmöte

  • 10 feb 2023

Hej!

Här är info till alla medlemmar från valberedningen inför VSS årsmöte i mars.

Vill du vara med att påverka och utveckla Västerås Simsällskap?

Vi söker ständigt personer som vill vara med och påverka Västerås Simsällskap i den förändringsresa som påbörjades för några år sedan.

Styrelsearbete är både utvecklande och intressant ur många aspekter. I styrelsearbetet...

...lär man sig förstå hur styrelsearbete fungerar och vad som är viktigt för att föreningen ska kunna driva sitt viktiga arbete och dess frågor framåt. Likväl där du har möjlighet att bidra med dina idéer och tankar till klubbens positiva utveckling.
 
Västerås Simsällskap söker intressanta kandidater både till ledamöter, suppleanter och revisorer. Om du känner att du saknar erfarenhet eller kunskap, då är ett bra sätt att börja som suppleant då du under perioden kommer få stöttning av den befintliga styrelsen i styrelsearbetet.

Åtagande

  • Du är självgående och intresserad av hur en styrelse fungerar samt intresserad att påverka Västerås Simsällskap mot dess uppsatta kortsiktiga och långsiktiga mål.
  • Du tar din roll på allvar och är aktivt delaktig på styrelsemötena som normal hålls
    1 gång i månaden.
  • Att ta på sig ett uppdrag inom styrelsen är både viktigt och uppskattat. Årsmötet hålls den 8 mars och därför behöver vi din intresseanmälan i god tid!

När och var sker uppdraget

Styrelsemöten sker på plats på Västerås Simsällskaps kansli, men kan också genomföras vid vissa tillfällen över Microsoft Teams.

Är detta intressant för dig ELLER känner du någon du skulle kunna tänka sig vara intressant för detta? Hör i så fall av dig till någon av oss i Valberedningen med frågor, om du vill anmäla tips om lämpliga kandidater eller har intresse att deltaga?

Välkommen att höra av dig!
Valberedningen

Mathias Isaksson
mathias.isaksson@live.se
073-8079350

Elias Bouvin
elias.bouvin@gmail.com
073-0651157