Ny ansvarig för simskoleverksamheten hos VSS

  • 25 aug 2022

Namu Azad blev nyligen anställd som ansvarig för simskolorna. Namu har tidigare arbetat som verksamhetschef på Fredriksbergsbadet och fortsätter sin VSS-anställning nere hos oss på Lögarängsbadet. Namu tar över efter Sofia Tengström.

Namu är på plats och arbetar sön-tor 13-20. Han kommer att svara på alla samtal och mail gällande simskola och teknikskolor. Nu ligger vi nästan i fas igen med det där vi försöker svara på frågor och samtidigt bibehålla den goda kvalité som finns. Våra siminstruktörer och ledare är GULD VÄRDA och vi vill att de ska få möjlighet att vara just siminstruktörer för era barn. Därför så vill vi att de flesta frågor och annat går genom Namu eller vårt kansli.

 

Ni som sökt oss och ännu inte fått svar - kontakta oss på simskola@vasterassim.nu så hjälper vi er. Ni känner säkert till att våra telefoner har usel täckning i kansliet, samtal kommer inte fram och så får vi SMS om missade samtal när man går upp i simhallen. Telefonnumret är iaf 021-18 62 36 #1 till simskola.

Det betyder även att Jasmin inte längre finns kvar hos oss.