Funktionärsutbildning

  • 16 aug 2022

VSS har som policy att minst en förälder utbildar sig till funktionär i simning. Därför bjuder vi nu in till en funktionärsutbildning för alla simmarföräldrar och andra intresserade medlemmar.

Att arrangera tävlingar är dels en stor intäktskälla, men även en skyldighet gentemot simmar-Sverige. VSS är kända för att arrangera bra tävlingar och klubbarna kommer gärna tillbaka till våra tävlingar som t.ex. Västerås Meet och NUSS (Nordiska Ungdomssimspelen).

I och med utbildningen får ni dessutom en mycket bättre insikt om simning, och kan prata med era barn om deras träning och tävlingsdeltagande. Du som utbildar dig får i början göra praktik hos rutinerade funktionärer. På en tävling tar du inga avgörande beslut utan alla beslut fattas av en tävlingsledare. Med andra ord, det är ganska basic att vara funktionär i simning :-)

VSS har som policy att minst en förälder utbildar sig till funktionär i simning. Så nu har ALLA föräldrar möjlighet att anmäla sig, och vi hälsar framför allt nya föräldrar i Simiaden 1+2 extra välkomna in till oss i VSS! Vi kommer att prata om detta på föräldramöten men notera datum och anmäl gärna redan idag. 

Söndag 4 september kl 09.00-17.00

Platsen är konferensrummet på Lögarängsbadet, vi bjuder på fika och lunch.
Du anmäler dig genom att skicka ett info@vasterassim.nu senast 2 september. Ange namn, personnummer, mailadress, mobilnummer samt vilken/vilka simmare du är anhörig till.