Triathlon-träning (kostnadsfri)

  • 3 jun 2021

VSS bjuder in till kostnadsfri triathlon-träning på Hallsta triathlons tävlingsbanor (Svenska cupens banor) ONSDAG  9/6 kl. 18:00. CORONA -säkert!!!

Enda kravet är att man har en klubbtillhörighet. Om du inte har klubbtillhörighet så får du gärna bli medlem hos VSS :-). Gå in på vår hemsida, "Logga in /Skapa ett konto", klicka på "Anmälan" högst upp och sedan på "Triathlon". Då får du en faktura på medlemskapet.  

Vi kommer att fokusera på cykel + löpning olympisk bana. Den som vill kan självklart komma tidigare och simma.

Mer info följer nedan om anmälan, adress etc.

Vi ser detta som ett sätt att komma ut och träna med jämbördiga och bekanta sig med banan, som kommer att skilja sig en del mot tidigare år.  

Sommaren har äntligen kommit och vi kör onsdag 9 juni. Samling 18.00 för att så många som möjligt skall ha möjlighet att hinna från jobbet.

  • Egen tidtagning
  • Omklädning i det fria
  • Ingen kostnad

Platsen är Skantzgatan 1 (Sporthallen), Hallstahammar (Hallsta Triathlon tävlingscentrum)

Ledare på plats kommer vara tävlingsledare Per Vikner och några till som också deltar i träningspasset.

För anmälan och mer information kontakta oss på info@hallstatriathlon.se. Anmälan för att vi skall kunna skicka PM/karta och annan information. Meddela även mobilnummer så att vi kan SMS:a vid behov. Meddela också om du tänker simma så vi kan finnas till hands och berätta om simbanan om du inte tidigare simmat den.

Välkommen att anmäla dig!