Triathlon träna gratis med VSS

  • 6 nov 2020

Uppdaterad info.

Per Vikner möter upp i entrén och sedan så använder man 23,5 banorna närmast fönstren. Väskor kan man ta in i simhallen och lägga i förnstren bredvid banorna. Nästa termin så ordnar vi entréband som man kan ha till skåpen i omkl.rummet. 

 

Söndagar från 8/11 kl. 19:00-20:00 är det öppen träningstid bokad för triathlon. Det är på 23,5m banorna närmast fönstret. VSS hyr då hela simhallen och öppnar för triathlonverksamhet - simning. Hurtiga medlemmar kan träffas tidigare och jogga en vända tillsammans eller köra ett pass i VSS nya gym i källarvåningen. Där finns även motionscyklar som träningsredskap.

Ingen träningsavgift för VSS triathlonmedlemmar 2020, det bjuder VSS på

Det enda som krävs är att du är medlem i vår förening. Du får gärna prova på vid ett tillfälle innan anmälan. Om du bestämt dig för att vara med så anmäler man sig på vår hemsida, högst upp under Anmälan. Nästa år kommer det införas en träningsavgift.

Med öppen träningstid så menar vi att banor finns tillgängliga för individuell träning men att vi inte har ledare på plats som står för träningsprogram. Är det så att ledare önskas så kan vi säkert ordna det, eller i alla fall skriva upp förslag till träningsprogram på whiteboards på väggen bredvid banorna.