Simskoleavslutningar

  • 28 nov 2018

Simskoleavslutningar har den här veckan börjat på Lögarängbadet för baddaren, sköldpaddan, pingvinen och fisken. Kristiansborgsbadets baddare sköldpaddor, pingviner samt fiskar slutar den 9 december. Teknikskolan och hajens avslutningar sker v.50. För återanmälan gäller följande.

Återanmälan för er som ska byta grupp till vårterminen sker via internet. Ska ni stanna i samma grupp se anmälningsförfarandet nedan. För att anmäla sig går man in på vår hemsida www.vasterassim.nu klickar på fliken kurser och därefter simskola. Anmälan öppnar den 10 december kl.12.00 för tidigare medlemmar och den 17 december för nya medlemmar.

Syskon har förtur, gentemot nya medlemmar, och för att anmäla de måste ni först skapa ett konto till syskonet på www.vasterassim.nu därefter skickar ni ett mail till simskola@vasterassim.nu. I det mailet behöver ni då ange barnets namn samt vilket syskon det tillhör, telefonnummer och önskad grupp. Observera att vi inte kan garantera en plats i önskad grupp men vi gör så gott vi kan för att tillgodose era önskemål. Om möjligt lämna gärna flera önskemål.

Syskonanmälan öppnar den 10 december k.12.00.

 

Vill ni gå kvar i samma nivå, grupp, dag och tid till vårterminen som barnet gick i under höstterminen, ex går i pingvinen måndagar 17.00 och vill fortsätta i pingvinen måndagar 17.00, måste ni skicka ett mail till mig senast den 9 december för att vara garanterad en plats. Ange då barnets namn och grupp så sköter vi anmälan, se adress nedan. Den 10/12 kl.12.00 släpper vi platserna till förfogande för alla som är med i vår verksamhet och vi kan då inte garantera en plats i den grupp ni helst önskar. Först till kvarn principen råder.