Sponsorsimmet 2016

  • 18 nov 2016

Nu är det snart dags för 2016 års Sponsorsim. Sponsorsimmet hålls i år söndagen den 18 december. Grupperna  Medley och T5 simmar först mellan klockan 17.15-18.15.
Efter det simmar grupperna T1, T2, T3, T4 samt övriga verksamheter mellan klockan 18.30-19.30.

Information och säljmaterial delas ut till simmarna under v.47

Hur går det till?
Sponsorsimmet går till så här:
Varje simmare letar egna sponsorer, detta kan vara både företag eller släkt och vänner. Till er hjälp har ni en folder som delas ut under v. 47. Sponsorn anger en summa per meter den är beredd att bidra med. Detta sker på de speciella kontrakten som ni får i samband med foldern. Du kommer även att ha möjlighet att ladda ner kontraktet på VSS hemsida under fliken sponsorsim. Sen är det upp till er simmare att under 1 timme hinna så långt som möjligt.

Till exempel om en sponsor bidrar med 20 öre/meter och den aktuelle simmaren hinner 3200m blir kostnaden för sponsorn 3200m x 0,2kr = 640kr.

Enligt styrelsebeslut ska alla VSS simmare i Medley och T-grupperna bidra med 300kr på sponsorsimmet. Detta innebär att eventuell mellanskillnad kommer att faktureras.

En chans att finansiera sina egna kostnader.
På sponsorsimmet finns det en fin chans att dra in en egen slant som kan användas till egenavgifter eller i VSS-shopen. På beloppet över 300kr kommer 25% att gå tillbaka till den enskilde simmaren. Summan kommer att finnas på respektive simmares simmarkonto som administreras av VSS kansli.

Alla som ställer upp som sponsorer är hjärtligt välkomna ner till Lögarängsbadet under Sponsorsimmet. VSS bjuder på fika och en lott i det lotteri vi har för alla sponsorer. Det brukar vara en rolig timme när man följer simmarnas kamp mot klockan.

Sponsrande företag som bidrar med 50 öre/meter eller mer erbjuds en plats på Sponsorsimssidan på VSS hemsida.