Medleydagen

  • 27 okt 2015

Medleydagen 18 oktober 2015

Medley är en fantastisk simgrupp där barnen är mellan 8 och 13 år. Barnen har genom olika aktiviteter lärt känna varandra väl och trivs ihop. Med tryggheten kommer också intresset för både träning och tävling och barnen har verkligen utvecklat sin simteknik.

Vi tränare är väldigt stolta över en träningsnärvaro på 75-80 % och det stora intresset för tävlingar. För att bygga vidare på den positiva utvecklingen ordnade vi en aktivitetsdag med blandat innehåll. För att ge barnen en upplevelse av större tävlingar och samtidigt få några förebilder i VSS-eliten valde vi att också titta en stund på DM/JDM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medleydagen började med morgonträning på Lögarängsbadet. Därefter samlades vi i konferensrummet för information om simträning och presentation om planerna för det nya badet som kommer ge barnen goda förutsättningar att utvecklas. Vi gick därefter tillsammans mot Kristiansborgsbadet. På vägen stannade vi några gånger för lekar och tävlingar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När benen var trötta och magarna tomma behövde vi så klart både vila och mat. Det blev pizza/kebab och därefter avslutades dagen med att heja fram VSS-arna på DM/JDM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack alla för en härlig dag med motion, lekar och vackert väder. 

Medleytränarna Caroline, Fredrik och Magnus