Information Hösten 2013

  • 28 maj 2013

VÄSTERÅS SIMSÄLLSKAP    

VÄLKOMNAR ALLA GAMLA OCH NYA MEDLEMMAR TILL
HÖSTTERMINEN 2013 MED VÄSTERÅS SIMSÄLLSKAP
START
för alla grupper är måndag 26 augusti till söndag den 1 september.
 september.

UPPEHÅLL
Vecka 44 är det höstlov för alla som har grupp på Lögarängsbadet, Kristiansborgsbadet har lov vecka 45.

TERMINSSLUT
för Baddaren, Sköldpaddan, Pingvinen och Fisken är måndag den 18 november till söndag den 24 november. Hajarna och Teknikskolorna slutar den 17 december till 22 december.
 

INFORMATION
Ta med hänglås. Första gången går du in och byter om och sedan är det samling på läktaren för upprop och information.
 
Nedanstående gäller för er som har lektioner på vardagar:
Alla som har lektioner på vardagar får ett kort vid första kurstillfället som är tidsbegränsat till den dag och tid som respektive grupp har aktivitet. Kortet skall användas i de entréspärrar som finns vid kassan under alla tillfällen. Föräldrar till barn i Hajen och Teknikskolan som endast ska följa med in och hjälpa/vänta på barn blir insläppta genom grinden.
Medföljande förälder till barn som går i Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen på vardagar får ett eget entrékort och har rätt att motionssimma under lektionstiden.
Om ni vill bada före eller efter lektionstiden måste ni betala badavgift även för det barn som är med på kursen.  
Nedanstående gäller för er som har lektioner lördag och söndag:
Ni som har lektioner på helgerna, detta gäller både Lögarängsbadet och Kristiansborgsbadet, går in via grinden. Observera att kursdeltagarna inte får bada före eller efter lektionen. Det är inte heller tillåtet för syskon och föräldrar att bada på lördagar 08.30-10.00 eller söndagar 08.30-10.00 samt 17.00-19.00. Om ni ska bada före eller efter ovanstående tider måste ni betala badavgift även för det barn som är med på kursen. Då gäller badets öppettider.

DIPLOM  och SIMMÄRKEN
Vid avslutningen får barnen ett kuvert med rekommendation till nästa termin, diplom samt information om de ev simmärken barnet klarat under kursen. Märkena finns sedan att köpa i direkt anslutning till avslutningen. Märkena kostar 30 kr/st och betalas kontant.

FÖRÄLDRAR
Se till att ditt barn är på plats i god tid före träningens start, men att barnet inte går i vattnet innan lektionen börjar. Var vänliga och följ simlärarnas önskemål om var ni kan sitta och titta.
Ditt barn är försäkrat hos oss via medlemskapet i VSS. Detta gäller endast under träningstiden samt vid resan direkt till och från denna.     

ÖVRIGT
Morgondagartävling: De som är med i Hajen och Teknikskolan har möjlighet att vara med på Morgondagartävlingen. VSS arrangerar två tävlingar under vårterminen, lördag 19 oktober och lördag 14 december.
Information om tävlingarna hittar du på vår hemsida www.vss.kanslieonline.se , klicka på
Simkurser – Morgondagare.